A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

З днем місцевого самоврядування!!

З днем місцевого самоврядування!!

День місцевого самоврядування, що відзначається в Україні 7 грудня, об’єднує представників органів місцевого самоврядування, депутатів і виборців громади, які вболівають за проблеми рідного краю, у спільному прагненні зробити нашу місцевість кращою!

01:00 07.12.2022

День Збройних сил України

День Збройних сил України

Щорічно 6 грудня, в день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні Сили України»,  відзначається День Збройних сил України − свято, коли у серці кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це святковий день не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю рідної землі та рідного народу.

08:43 06.12.2022

3 грудня виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога

3 грудня виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди – видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога

Григорій Сковорода залишив нащадкам феноменальну духовно-педагогічну спадщину, яка не втрачає свого унікального пізнавального, етико-виховного, естетичного значення і тепер, у період творення нової української держави, нової освіти. Міністерство культури та інформаційної політики України сприяло тому, що дата ювілею відомого українця увійшла до переліку ювілейних дат ЮНЕСКО 2022 року.

13:02 03.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь