A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася довгоочікувана подія − урочисте відкриття відремонтованого спортивного залу у Кузьминському ліцеї.

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася довгоочікувана подія − урочисте відкриття відремонтованого спортивного залу у Кузьминському ліцеї.

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася довгоочікувана подія − урочисте відкриття відремонтованого спортивного залу у Кузьминському ліцеї. Тепер у світлому, просторому, сучасному спортивному залі учасники освітнього процесу матимуть змогу займатися улюбленими видами спорту. З вітальним словом і гарними побажаннями мирного неба, радості, чудових здобутків до діток звернулися керівник Кузьминського ліцею Ірина Білявець, сільський голова Іван Болюх, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Баранецька, а також висловили найщиріші слова вдячності головним благодійникам, які активно посприяли ремонту-реконструкції спортивного залу – Анатолію Михайлюку й Олександру Михайлюку.

17:20 01.06.2023

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Красилівське відділення ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” до та під час воєнного стану здійснює щоденний моніторинг показників радіаційного фону та якості питної води, на території, що обслуговується відділенням. Аналіз якості води та радіаційного фону за період з 20.05 по 26.05.2023 р. перебуває в межах допустимих показників. Таким чином, загрози для життя та здоров'я населення немає. У разі виявлення відхилень від нормативних показників, населення буде негайно проінформоване.

14:19 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь