A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Для школярів пролунав останній дзвінок, з них − 27 випускників, які покидають стіни рідних шкіл і вирушають у доросле життя.

Сьогодні заклади загальної середньої освіти Щиборівської територіальної громади відзначають завершення 2022/2023 навчального року, який видався непростим – сповненим тривог і переживань, що принесла з собою війна…

14:25 07.06.2023

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася довгоочікувана подія − урочисте відкриття відремонтованого спортивного залу у Кузьминському ліцеї.

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, відбулася довгоочікувана подія − урочисте відкриття відремонтованого спортивного залу у Кузьминському ліцеї. Тепер у світлому, просторому, сучасному спортивному залі учасники освітнього процесу матимуть змогу займатися улюбленими видами спорту. З вітальним словом і гарними побажаннями мирного неба, радості, чудових здобутків до діток звернулися керівник Кузьминського ліцею Ірина Білявець, сільський голова Іван Болюх, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Баранецька, а також висловили найщиріші слова вдячності головним благодійникам, які активно посприяли ремонту-реконструкції спортивного залу – Анатолію Михайлюку й Олександру Михайлюку.

17:20 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь