A A A K K K
для людей із порушенням зору
Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вічна пам’ять Герою! Вічна слава!

Вічна пам’ять Герою! Вічна слава!

Безжальна війна забрала ще одного Героя Щиборівської сільської ради –мужнього Воїна Олександра Гончара, з яким сьогодні попрощалися мешканці громади, зустрівши живим коридором і провівши в останню путь.

15:36 26.06.2023

Висловлюємо щиру подяку благодійникам за неоціненний внесок у розвиток нашої громади, за турботу та постійну підтримку. Цінуємо вашу доброчинність і бажаємо мирного неба, успішної реалізації поставлених цілей та людської вдячності за ваші добрі справ

Висловлюємо щиру подяку благодійникам за неоціненний внесок у розвиток нашої громади, за турботу та постійну підтримку. Цінуємо вашу доброчинність і бажаємо мирного неба, успішної реалізації поставлених цілей та людської вдячності за ваші добрі справ

Всі, хто любить спорт та фізичну активність, зібрались цього сонячного дня у парку села Кузьмин на відкритті нового спортивного майданчика з вуличними тренажерами. А вдалось втілити мрію у життя завдяки голові обласної ради, депутату нашого виборчого округу Віолеті Лабазюк за підтримки благодійного фонду "Ми поруч".  "Наші діти вже другий рік проживають в реаліях воєнного стану, тому спільно з ініціаторами ми встановили ще одну спортивну локацію, аби відпочинок дітей під час літніх канікул був цікавішим. Спільними зусиллями маємо будувати майбутнє наших діток і молоді, аби вони жили у незалежній процвітаючій Україні", - наголосила під час урочистої промови Віолета Лабазюк. Та на цьому приємності не закінчились: у відповідь на звернення Віолета Олександрівна вручила кольоровий принтер для Кузьминського ліцею, маніпуляційний столик для Кузьминської АЗПМС та подарунковий сертифікат на встановлення дитячого майданчика у с. Михайлівці старості села Олександру Левицькому. На майданчику панував радісний настрій та позитивні емоції, діти із задоволенням випробовували тренажери. Тепер мешканці Кузьмина мають спортивний об'єкт, що забезпечить корисне спортивне дозвілля та сприятиме фізичному оздоровленню населення. Висловлюємо щиру подяку благодійникам за неоціненний внесок у розвиток нашої громади, за турботу та постійну підтримку. Цінуємо вашу доброчинність і бажаємо мирного неба, успішної реалізації поставлених цілей та людської вдячності за ваші добрі справи!

18:40 23.06.2023

Вічнa пaм’ять тa слaвa Герою!

Вічнa пaм’ять тa слaвa Герою!

Нашу громаду знову сколихнула трагічна звістка, ми втратили ще одного Героя-захисника. У боях за свободу та незалежність нашої держави, мирне майбутнє українського народу загинув наш земляк, військовослужбовець Збройних сил України, житель села Щиборівка, ГОНЧАР Олександр Олександрович, 02 липня 1975 року народження. 15.06.2023 року, при виконанні бойового завдання у напрямку  смт Білогорівка, Сєвєродонецького району, Луганської області, отримав поранення несумісні з життям. Нехай душа загиблого Олександра знайде вічний спокій! Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та друзям, односельчанам та побратимам Олександра, всім тим, хто буде завжди пам'ятати про мужній і героїчний вчинок Героя, що життя віддав за Україну. Вічнa пaм’ять тa слaвa Герою!

15:12 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь