Щиборівська територіальна громада
Хмельницького району, Хмельницької області

ОЛЕКСІЙ ЦІСЕЛЬСЬКИЙ

Дата: 12.06.2024 11:25
Кількість переглядів: 90

 

 

 

 Фото без опису

Олексій Валентинович ЦІСЕЛЬСЬКИЙ та молодий та сміливий воїн, народився 24 березня 1996 року в селі Радісне Красилівського району Хмельницької області. Був солдатом, лінійним наглядачем. Його життя — це приклад рішучості та жертовності в ім'я рідної землі.

Олексій навчався у Радісненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, де отримав перші знання та заклав основи майбутніх життєвих досягнень. Після закінчення школи він вирішив здобути професію і вступив до Красилівського професійного ліцею.

Згодом Олексій проходив службу в лавах Збройних Сил України у смт Гончарівське. Після завершення військової служби він повернувся у рідне село, де планував будувати своє життя на мирній землі. Проте доля вирішила інакше.

Коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, Олексій не залишився осторонь. 6 березня він був мобілізований Старокостянтинівсько-Красилівським військовим комісаріатом і після навчання на Рівненському полігоні вирушив на фронт. Він брав участь у бойових діях у селі Новоєлізаветівка Покровського району Донецької області, де служив рядовим солдатом.

17 серпня під час виконання бойового завдання Олексій отримав важке поранення. Він був терміново доставлений до Києва, де пройшов тривале лікування в реанімаційному відділенні Олександрівської лікарні. Попри зусилля лікарів, 11 жовтня Олексій пішов з життя.

Після Олексія залишилися батьки та сестра, які тепер несуть тягар втрати і гордість за сина і брата, що віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Вічна Слава Герою!

 

https://suspilne.media/khmelnytskiy/294280-na-vijni-za-ukrainu-zaginuv-oleksij-ciselskij-z-hmelniccini/

https://ye.ua/syspilstvo/61141_Zustrichatime_peremogu_na_nebi___u_Hmelnickomu_rayoni_pohovayit_Oleksiya_Ciselskogo.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь